Rauman Kaivin Oy tarjoaa täyttä palvelua Lounais-Suomessa

Rauman Kaivin Oy on täyden palvelun maanrakennusammattilainen, joka tekee maanrakennustyöt ja louhintaurakat julkiselle sektorille ja teollisuusasiakkaille. Toimimme Rauman ja Lounais-Suomen alueella. Palvelemme tarvittaessa myös yksityis- ja yritysasiakkaita pienemmissä urakoissa!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rauman Kaivin Oy
Sorkan maantie 261
26410 Kaaro 

Y-tunnus: 06515160
Puh: 0400 593 678

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rauman Kaivin Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Rauman Kaivin Oy
Sorkan maantie 261
26410 KAARO

  0400 452 271
   040 7444856
 jani.suhonen@raumankaivin.fi
 johan.suhonen@raumankaivin.fi

www.raumankaivin.fi

Toimisto

Jani Suhonen
toimitusjohtaja (myynti ja asiakaspalvelu)
 0400 452 271
 jani.suhonen@raumankaivin.fi

Johan Suhonen

työnjohto/myynti
 040 744 4856
 johan.suhonen@raumankaivin.fi